Hur du blir av med spöken i hemmet

| | 0 Comments

Om du märkt av att det pågår paranormal aktivitet hemma hos dig, så är nog din första fråga om spöket vill dig väl eller illa. Detta är ingen enkel fråga att svara på, utan det är din känsla som avgör. Ibland händer det att det spökar i ett hem, men att de som bor där inte tycker att spökerierna är särskilt skrämmande. De känner sig helt enkelt inte hotade och låter aktiviteten pågå. Detta är ett tecken på en god närvaro och så länge du känner dig lugn och bekväm med aktiviteten så är det förmodligen ingen fara. Om du däremot känner att aktiviteten känns hotfull och vill skrämma dig är läget annorlunda. Då vill du förmodligen bli av med denna paranormala aktivitet så fort det bara går.

Det gäller helt enkelt att lita på sin egen känsla. Ingen ska behöva vara rädd i sitt eget hem och om du känner att du ofta är det, så är det dags att ta tag i problemet. Det finns flera olika tillvägagångssätt för den som vill bli av med ett spöke i hemmet. Det enklaste och mest effektiva sättet är såklart att flytta, men det är det få som vill göra. Dels är det dyrt och om man älskar sitt hem så är detta alternativ inte optimalt. Som tur är finns det flera andra alternativ för den som vill få bort paranormal aktivitet. I denna artikel ska vi ge dig några förslag på hur du kan få bort en oönskad närvaro ur ditt hem och återfå tryggheten och lugnet.

Visa vem som bestämmer

Detta må verka en aning fånigt, men eftersom det uppenbarligen finns någon annan i ditt hem så kan du faktiskt säga högt vad du tycker. Genom att klart och tydligt visa att det är du som bestämmer i hemmet, eftersom det trots allt är du som bor där, så kan aktiviteten faktiskt bli mindre eller helt försvinna. Berätta att du inte vill bli störd, att det här är ditt hem och att närvaron ska respektera detta. Det ger inte bara ett tydligt tecken till det som finns i ditt hem, det kan även hjälpa dig att höja ditt eget självförtroende. Genom att intala dig själv att du inte är rädd och att du är starkare än vad som än finns i hemmet, så kan du faktiskt göra skillnad.

Rena ditt hem

Om aktiviteten är kvar trots att du försökt att kontrollera hemmets närvaro med dina ord, så kan det vara hög tid för en rening av hemmet. Detta är en populär metod för att bli av med oönskade andar som många gånger fungerat. Använd ett knippe vit salvia och ceder och tänd detta knippe så att det blir glöd. När det börjar ryka går du helt enkelt runt i ditt hem och sprider ut röken som ska verka renande. Se till att ha dina fönster öppna och fokusera dina tankar på att släppa ut dålig energi och låta god energi vara kvar. En annan metod är att rena utrymmet med hjälp av din egen energi via meditation. Dock kräver detta att du kan fokusera ordentligt och att dina tankar hamnar på rätt ställe.

Ta hjälp av ett medium

Om inget av ovanstående förslag fungerar är det förmodligen dags att kontakta ett så kallat medium. Ett medium är en person som kan få kontakt med den andra sidan och på så sätt ta reda på vem det är som finns i ditt hem samt vad den vill. De kan även hjälpa närvaron över till andra sidan, eller ljuset som det vanligtvis kallas. Ibland händer det att andar fastnar mellan två världar och inte ens vet om att de är döda. Då kan ett medium vara det som behövs för att få den avlidne att förstå att ljuset är en bättre plats. Vi hoppas att du hittat en metod som passar dig i denna artikel och att dessa tips har hjälpt dig att få ett tryggare hem.