Välkommen till sajten om spöken, mörk energi och häxkonst!

| | 0 Comments

Är du intresserad av sånt som många har svårt att sätta ord på? Det övernaturliga som det kallas. Att det fått en stämpel som mörkt handlar enligt vår erfarenhet ofta om människors fördomar och förutfattade meningar, snarare än att det skulle handla om att det egentligen är något ont eller att det är farligt på något sätt. Med hjälp av häxkraft och häxkonster är det möjligt att bli en starkare människa utan att det sker på någon annans bekostnad och när man lyckas få kontakt med spöken finns det oändligt mycket man kan lära sig. Det här är sånt som vi är intresserade av, och är du också det har du verkligen hittat rätt. Vi hoppas att du ska gilla vår sida och hitta saker du tycker är intressanta här.

Vi vill gärna att mer information ska bli tillgänglig och vill försöka berätta om de här sakerna på ett sätt som kan vara lätt att ta till sig. Ibland är det ju svårt att veta vad den som läser redan vet, men vi vill hålla det på en rätt enkel nivå, så man ska kunna hänga med även om man inte har så mycket förkunskaper. Vi vill inte att bra information om den mörka världen ska vara svår att få tag på eller förstå eftersom vi hoppas att fördomarna om området ska kunna minska, att fler ska våga närma sig den världen och ta till sig av den kraft som finns där. Att fler ska kunna lära sig saker, komma närmare sig själva och ha en chans att utvecklas.

Häxor och spöken

Det människor oftast vet om häxor i Sverige är att oskyldiga kvinnor blev förföljda och dödade under 1500- och 1600-talet. Det är verkligen hårresande historier och att de fastnat i människors minnen är inte konstigt. Samtidigt är det tråkigt att det är allt många vet. Kunskapen om hur många häxor som finns i vårt land idag är inte alls lika stor och ännu färre vet vad de egentligen sysslar med. Med spöken och varelser i andevärlden är det inte så mycket bättre. Vissa personer kan få kontakt med spöken och på så vis kommunicera med dem, det finns en hel del tv-program och liknande om just detta. På vår sajt kommer vi ta upp en hel del fakta och information kring både häxor och spöken om det är ett ämne som intresserar dig.

Häxkrafter

En av de saker vi valt att fokusera lite extra på är häxkrafter. Det valet beror på att vi uppfattar häxkrafterna som något väldigt starkt och frigörande. Många häxor idag har som största strävan att hitta sin inre kraft och samtidigt leva i harmoni med naturen. Kopplingen till att dyrka djävulen finns inte alls, även om många fortfarande tror det. Det handlar inte om något ont eller om att ta kraften på någon annans bekostnad, utan om att se hur man är en del av naturens helhet och hitta den oerhörda styrkan i det. Hur en sån väg kan se ut ska vi försöka berätta om. En och annan häxkonst blir det kanske också, eftersom vi gillar tarotkort och att testa de saker som används inom häxvärlden.

Nutiden

Vårt fokus på den här sidan kommer ligga på såväl dåtid som nutid. Ibland finns det anledning att visa kopplingen till något i historien, till exempel hur synen på häxor utvecklats och hur mycket som fortfarande är färgat av de häxprocesser som ägde rum. Det kan också finnas anledning att titta på hur berättelser om spöken eller andekrafter skilt sig åt i olika tider. Vilket många tycker är intressant! I kontakten med spöken och kontakten med häxkraften finns det mycket intressant att hämta. För dig som inte alls är bekant med ämnet så kommer du att hitta lättläslig information och fakta. Vi har försökt göra det så simpelt som möjligt så det ska vara lätt att förstå och hänga med. Lycka till och välkommen – vi hoppas du hittar svaren du söker!